23948sdkhjf

10.000 kvm præfabrikerede facader på Kolding Sygehus

Der er pt. monteret ca. 3.500 m2 præfabrikerede facader på Kolding Sygehus, og der monteres dagligt 300 m2. Det har udløst roser til HSHansen, der står for monteringen.
Lukningsentreprenøren er i fuld gang med at montere facadeelementer. Kunden er Region Syddanmark og bygningen er tegnet af Schmidt Hammer Lassen architects og er en seks-etager høj sengebygning som bygges oven på den eksisterende bygning og en kommende hovedbygning.

- Det har været en lang proces siden vi fik kontrakt på sagen tilbage i september 2013. Vores oprindelige opstart har af flere omgange været udsat, så det er virkelig rart at se, at montagen nu kører for fulde kraft, siger HSHansens projektleder John Hansen

HSHansen har monteret siden januar. Der er pt. monteret ca. 3.500 m2 og der monteres dagligt 300 m2. Planen er at facaderne skal være færdigmonteret inden sommerferien.

- Det er utroligt tilfredsstillende at se mange måneders projektering, planlægning, logistik og samarbejde på tværs af vores organisation gå op i en højere enhed. Her kommer vores Hansen UnitAl-koncept, med præfabrikerede facadeelementer, virkelig til sin ret.

Tilfredse arkitekter

Hos Schmidt Hammer Lassen har også kun roser til HSHansen´s systemer og projektstyring. Her mener mand, at projektstyringen fra HSHansen har forløbet rigtig godt og der har været en dejlig ro og orden hele vejen igennem.

- UnitAl-systemet gør, at vi har lukket bygningen hurtigere end andre sager. Derudover løses problemer hurtigt undervejs netop fordi modulerne leveres samlet. Det en rigtig god oplevelse at samarbejde med HSHansen og der har været god sparring hele vejen igennem, siger Claus Shyberg, Architectural Technologist hos Schmidt Hammer Lassen.

HSHansen er en del af HansenGroup som designer, fremstiller og monterer aluminiums facader, curtainwalling, boltede glaskonstruktioner samt kommercielle vindues- og dørsystemer. HansenGroup er grundlagt i 1909 og er repræsenteret i 6 lande. Med en omsætning på Dkk 750 mio. og 650 medarbejdere er HansenGroup i dag Nordeuropas førende uafhængige facadeentreprenør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078