23948sdkhjf

Næstformand beklager udtalelser

Nadia Wolff, næstformand i Erhvervsskolernes Elevorganisation, forsøgte at skabe debat med sine udtalelser om, at lærlinge vil have SU.
Næstformand i Erhvervsskolernes Elevorganisation, Nadia Wolff, ville starte debat om lærlinges ansættelsesforhold, da hun på EEOs vegne (Erhvervsskolernes Elevorganisation red.) den 6. marts i Mester Tidende gav udtryk for, at lærlinge skal på SU.

- Jeg beklager mine udtalelser til Mester Tidende. Erhvervsskolernes Elevorganisations officielle holdning er, at vi skal beholde lærlingelønnen. Men det jeg ønskede med mine udtalelser var at skabe debat omkring, hvordan vi får flere lærlinge i praktik, end vi har i øjeblikket, siger Nadia Wolff, næstformand i Erhvervsskolernes Elevorganisation.

Dermed retter Nadia Wolff ind over for en del af den kritik, der er opstået internt i organisationen i kølvandet på udtalelserne. Alligevel håber hun, debatten om SU til lærlinge kan tages op til diskussion.

- Personligt ser jeg SU'en som en mulighed til lærlinge, og jeg står inde for mine udtalelser. Jeg vil tage emnet op til vores næste bestyrelsesmøde, så vi kan få det med som et punkt til landsmødet den 17. til den 19. april og til vores kongres i oktober. Det er vigtigt, at vi får nogle løsningsforslag på bordet og hørt andre lærlinges holdninger til det her, siger Nadia Wolff.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078