23948sdkhjf

Få overblik over dine kommende opgaver

Håndværksmestre skal være mere opsøgende for at hive opgaver hjem. Det gælder om at få kontinuerligt flow af opgaver, så mester han kan udnytte sit produktionsapparat - svende, biler, værktøj - bedre og mere effektivt
Som håndværksmester gælder det om at sikre sig en tilpas ordrebeholdning, som rækker et pænt stykke ud i tiden. Det kan man gøre ved at byde på fagentrepriser, hvis man er gearet til det. Når den kilde tørrer ud eller når man ikke vinder opgaverne, så gælder det om f.eks. at blive inviteret til indbudte licitationer eller at arbejde som underentreprenør for hoved- og totalentreprenører.

Det skriver Mester Tidende

Det kan være svært at skabe sig et overblik over disse opgaver, som jo ikke udbydes

offentligt, men så at sige foregår i et "lukket" system.

Det er imidlertid ikke mere lukket end at man kan få adgang hvis man banker kraftigt nok på døren og bruger lidt tid og penge på det opsøgende arbejde og dermed skaber overblik.

LÆS også: Færre fagentrepriser i byggeriet

- For håndværksmestre gælder det om at være aktive og opsøgende i forhold til at skaffe nye opgaver. Det nytter ikke noget at sidde og vente på, at kunderne ringer, siger adm. direktør Jens Slott Johansen, CRM-Byggefakta, som har specialiseret sig i at indsamle og videreformidler oplysninger om det professionelle projektmarked. Målgruppen er bl.a. håndværksmestre og entreprenører, men også rådgivere og leverandører af byggematerialer.

Opgave-flow

- Vi kan populært sagt hjælpe håndværksmesteren til at være på forkant og få overblik over hvilke projekter der er i støbeskeen, så han kan forberede sig og "gøre sig" lækker i forhold til både bygherrer og hoved- og totalentreprenører, siger Jens Slott Johansen

Han fremhæver, at mester på den måde kan sikre et kontinuerligt flow af opgaver, så han kan udnytte sit produktionsapparat - svende, biler, værktøj - bedre og mere effektivt.

CRM-Byggefakta skaber bl.a. overblik over hvilke totalentrepriseteams – og entreprenører der er indbudt eller prækvalificeret og der lægges 600-700 nye opdaterede byggeprojekter ind i CRM-systemet om ugen.

LÆS også: Færre fagentrepriser i byggeriet
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078