23948sdkhjf

Mini-maskine med maksimal ydelse

Nye akku bore-skruemaskiner i XS-format fra Festool. Den ekstremt korte konstruktion og den afbalancerede vægtfordeling letter arbejdet på svært tilgængelige steder og over hovedhøjde
Festool beskriver sine nye kompakte akku bore-/skruemaskiner TXS og CXS som "lette og imponerende stærke". Og det passer fint. Det kraftfulde drejningsmoment og 10,8 volt litium-ion-batteriet gør maskinerne stærke og pålidelige. FastFix borepatron, CENTROTEC hurtigudskiftningssystem og vinkelforsats giver fleksibilitet og gør det nemt at håndtere maskinerne.

Den ekstremt korte konstruktion og den afbalancerede vægtfordeling letter arbejdet på svært tilgængelige steder og over hovedhøjde.

Det skriver Mester Tidende.

Formen gør forskellen

En ekstra kort konstruktion og den lave vægt på kun 900 gram gør XS akku bore-/skruemaskinerne meget kompakte, lette og ergonomiske. Festool kan nu levere sin XS-skruemaskine i to varianter: I C- og T-form.

De adskiller sig kun fra hinanden med hensyn til konstruktionen og har ellers alt til fælles: miniformat med lav vægt, men maksimal ydelse og kraftigt drejningsmoment med 12-trins momentindstilling og -frakobling. Litium-ion-batterier med 10,8 V og 2,6 Ah gør maskinerne meget udholdende, og som du kender det fra Festool, er de nye batterier også kompatible med de øvrige CXS-modeller.

Meget praktiske

På trods af det lille format har den integrerede bitsopbevaring plads til fire bits. LED-lyset sørger for en optimal belysning i mørke hjørner og vinkler. Kapacitetsvisningen holder dig løbende informeret om batteriets ladetilstand.

Takket være bælteclipsen har du altid skruemaskinen ved hånden. Bælteclipsen passer til både højre- og venstrehåndede. Festool har konstrueret XS-skruemaskinernes vægtfordeling således, at de ikke bare ligger perfekt i hånden, men også når som helst kan stilles til side og står stabilt.

Passer til systemet

XS-skruemaskinerne er kompatible med det populære CENTROTEC hurtigudskiftningssystem, bitsholderen og borepatronen, hvilket gør det hurtigt og let at skifte mellem forskellige opgaver. Det er således også muligt at forbinde maskinerne med bits, bor og andre systemkomponenter som f.eks. krog/øsken-adapteren og forsænkningsboret. Alle bits kan sættes i bitsholderen.

FastFix borepatronen har nu en ny spændvidde på op til 10 millimeter. CENTROTEC systemets kugler centrerer sekskantværktøjet – det giver en optimal kraftoverføring og 10 gange hurtigere rundløbsnøjagtighed end almindelige borepatroner, også selvom konstruktionen er lille og let. Med vinkelforsatsen kan du skrue om hjørner og let nå ind til skjulte skruer. CENTROTEC monteres med et enkelt greb takket være FastFix.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078