23948sdkhjf

Sølv-lærling hos Guldfeldt

Mikael Larsen har taget sin svendeprøve som voksen-tømrerlærling hos tømrerfirmaet S. Guldfeldt Nielsen A/S i Odense. Resultatet blev en flot sølvmedalje og et rejselegat fra Dansk Træ
Interesseforeningen Dansk Træ har overrakt et rejselegat til Mikael Larsen, der er udlært hos S. Guldfeldt Nielsen Odense. Legatet er på 6.000 kroner, som gives af Dansk Træ til at styrke lærlingens faglige kompetencer, eventuelt i udlandet.

Overrækkelsen blev foretaget af Carsten Knudsen, næstformand i Dansk Træ. Ved overrækkelsen der fandt sted hos Guldfeldt, var alle byggeledere og direktør Jens Ibsen tilstede.

Carsten Knudsen, der selv er tømrermester fra Ringe, sagde bl.a.:

- Du er beviset på, hvad hårdt arbejde og flid kombineret med et godt lærested betyder. I har nemlig i fællesskab været så dygtige at opnå medalje endda en sølvmedalje ved de senest afholdte svendeprøver.

Mikael Larsen, der er 40 år, har arbejdet med adfærdsvanskelige unge i en årrække. Men har altid haft stor fornøjelse af at bruge sine hænder, og på et tidspunkt fik han arbejde som arbejdsmand.

- Jeg kom så til en skillevej, hvor jeg ligesom skulle finde ud af, hvad dette kunne indebære, og så tog jeg kontakt til Jens Ibsen og spurgte, om der var mulighed for at komme i voksenlære. Det havde vi en rigtig god snak om for nu cirka fem år siden, og pludselig var vi i gang, fortæller Mikael Larsen, der kalder det en meget positiv oplevelse.

- Jeg oplevede jo, at jeg er lidt ældre end mange af mine kolleger, og det kan godt være sin sag at skulle sige til en lidt gråhåret mand, hvad han skal gøre. Men fra starten gjorde jeg selv rigtig meget ud af at sige til alle, at de bare skulle sige det til mig, hvis jeg gjorde noget forkert, eller andet, der var nødvendigt. Og det har tilsyneladende virket, for jeg har ikke rigtigt oplevet problemer med det, siger Mikael Larsen.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078