23948sdkhjf

Byggeriet efterlyser videncenter for miljøfarlige stoffer

Dansk Byggeri afviser fortsat behovet for en kortlægning af og handleplan på asbestområdet, men opfordrer myndighederne til at få etableret et videncenter for miljøfarlige stoffer
Der er behov for at samle viden om, hvordan miljøfarlige stoffer som for eksempel asbest og PCB skal håndteres, så det ydre miljø ikke bliver påvirket ved renovering og nedrivning.

Det mener Dansk Byggeri, der derfor opfordrer myndighederne til at få etableret et videncenter for miljøfarlige stoffer.

- Der er masser af erfaring og viden, men det er noget, der hurtigt kan gå i glemmebogen, siger Mette Møller Nielsen, arbejdsmiljøchef i Dansk Byggeri til Licitationen-Byggeriets Dagblad..

Hun understreger, at Dansk Byggeri fortsat afviser behovet for en kortlægning af og handleplan på asbestområdet, som var på dagsordenen i sidste uge. Men brancheorganisationen ser et behov for at fastholde oplysningsfokus, få genopfrisket den eksisterende viden og samle den et sted, så håndteringen af de farlige miljøstoffer foregår korrekt.

- Og det kan et videncenter være med til at skubbe på, siger hun og fortsætter:

- Det vi har brug for er at samle viden og få det ud, så det rammer bredt. Det gælder til såvel boligejere som entreprenører, understreger hun.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11