23948sdkhjf

Byggeplads uden ledninger

Metabo er klar med nye systemløsninger og specialprodukter til renovering med fokus på den ledningsfri byggeplads
Renoveringsaktiviteten stiger overalt i Europa. Og det får naturligvis bygge-, materiale- og værktøjsproducenter til at følge renoveringssektoren meget nøje.

Det gælder også Metabo på som på den store BAU-byggemesse i München i sidste måned viste den seneste produktoffensiv.

På BAU præsenterer Metabo således end 20 nye produkter inden for elværktøj, tilbehør og støvudsugningssystemer beregnet til nedbrydning, klargøring og bygningsudvidelse.

De nye maskiner rækker lige fra bore- og skruemaskiner via renoveringsfræse- og slibemaskiner, røremaskiner, kompressorer, rystepudser, excenterslibere og udsugninger til batteridrevet multitool, batteridrevne kapsave og nye girafslibere.

- Med de nye produkter tilbyder Metabo professionelle bygningshåndværkere de rigtige systemløsninger til alle relevante formål inden for bygningshåndværk og renoveringsarbejde – alt sammen fra en og samme leverandør.

Metabo kompletterer med andre ord sit omfattende produktprogram til arbejde med træ, gulv- og fliselægning, tagarbejde og tømrerarbejde, arbejde med vægge, facader og vinduer, el- og VVS-installation samt arbejde med have- og landskabspleje, siger Metabo Danmarks skandinaviske produktchef, Henrik Kock.

Ledningsfri byggeplads

Udviklingen af de mange nye maskine er sket i kølvandet på et omfattende rundspørge blandt håndværkere over hele Europa. Der er gennemført rundt regnet 1.500 interviews hos mere end 500 virksomheder. Resultaterne heraf er anvendt direkte i forbindelse med den strategiske udvikling af sortimentet, og også ved udviklingen af de nye kompetenceløsninger har Metabo arbejdet tæt sammen med

dem, der bruger udstyret i praksis. S

Således har Metabo ikke kun udviklet robuste og driftssikre elværktøjer, men også lagt stor vægt på tværgående emner såsom system- og forbrugstilbehør, brugerbeskyttelse, mobilitet og den uafhængighed af stikdåser, som batteridrevne elværktøjer giver.

For at opfylde de professionelle brugeres ønsker om maksimal mobilitet tilbyder Metabo også en batteridrevet version til byggehåndværk og renovering inden for næsten alle løsninger.

- Med Metabos effektive Ultra-M teknologi er vi kommet endnu et skridt nærmere på visionen om den „kabelfri byggeplads“. Talrige nye netdrevne maskiner og et stort trykluftprogram supplerer tilbuddet og giver brugeren det frie valg, når det gælder net- eller batteridrevet udstyr. Effektive udsugningssystemer, inklusive tilbehør til alle støvklasser beskytter brugeren mod sundhedsskadeligt støv og holder arbejdsområdet rent, forklarer Henrik Kock
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079