23948sdkhjf

Lejere bruger skimmelsvamp som våben mod udlejere

Sammenslutningen af Private mener, at mange lejere uberettiget truer udlejerne med erstatningsskrav som følge af skimmelsvamp som skyldes udlejernes manglende udluftning
- Mange private udlejere bliver skræmte når lejerforeninger, LLO mv. kontakter udlejer og meddeler, at lejer har opdaget skimmelsvamp i ejendommen. Det er ikke ualmindeligt, at udlejer trues med erstatningsansvar for personskade, helbredsproblemer mv.

Det skriver SAPU, som er Sammenslutningen af Private Udlejere, i en pressemeddelelse

SAPU skriver vider, at der selvfølgelig kan være udlejede ejendomme, som har konstruktionsmæssige fejl der medfører fugt og skimmelsvamp.

- Det er midlertidig vores opfattelse, at skimmelsvamp i de fleste tilfælde skyldes, at lejeren ikke udøver omhu for udluftning, ventilering og opvarming. Alt for mange udlejere lader sig dog desværre true af LLO mv., til at betale lejeren kompensation, godtgørelse eller lader lejeren befri fra lejemålet uden at betale for istandsættelse, opsigelsesperiode mv.

Det er en kedelig tendens, at lejerne tror at selvskabte fugtproblemer kan bruges som et generelt våben mod udlejer, fremhæver SAPU.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079