23948sdkhjf

Lad kunderne vurdere dit arbejde

Dansk Byggeri har lavet et evalueringsskema, som du kan dele ud til dine kunder og få gode råd til, hvordan din virksomhed kan blive endnu bedre
Dansk Byggeri har udarbejdet et evalueringsskema, som du enten kan printe og dele ud til dine kunder eller sende via mail, når arbejdet er udført.

- Evalueringsskemaet er en mulighed for, at kunderne kan give dig og dine medarbejdere en tilbagemelding på den opgave, som de netop har fået udført. Det er både en nem vej til at få endnu mere tilfredse kunder og samtidig få et overblik over, hvad man kan gøre for at blive bedre, siger HR- og kommunikationschef i Dansk Byggeri, Inger Petersen Thalund.

Evalueringsskemaet er gratis for medlemmer af Dansk byggeri og kan hentes i Dansk Byggeris Servicebutik

- Vi håber, at evalueringsskemaet kan være med til at give virksomhederne et fingerpeg om, hvad kunderne tænker. Det kan være en ganske lille ting, som man slet ikke tænker over, og som kan være med til at ændre kundernes oplevelse i en positiv retning, siger Inger Petersen Thalund og tilføjer:

- I dag finder de fleste deres håndværkere ved at spørge rundt i deres omgangskreds, og jo mere tilfredse kunderne er, jo større er sandsynligheden for, at de anbefaler virksomheden til andre. En god anbefaling er den bedste reklame, der findes.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094