23948sdkhjf

Håndværker-lærlinge vil på SU

Lærlinge vil gerne på SU under uddannelsen. Udmeldingen kommer samtidig med, at 8 ud af 10 lokalforeningsformænd i Dansk Byggeri siger til Mester Tidende, at de vil have indført SU til lærlinge
- Som det er nu, får vi SU på grundforløbet. Hvis vi også får det på skoleperioderne, vil det lære os at spare op og sætte penge til side i praktikken, så vi bedre kan klare os igennem skoleperioderne på SU’en, siger Nadia Wolff, næstformand i Erhvervsskolernes elevorganisation til Mester Tidende.

Nadia Wolff er bevidst om, at SU’en ses som en motivationsfaktor blandt mange unge, når det kommer til at tage en erhvervsuddannelse. Alligevel mener hun, at man kan indføre SU’en gradvist på uddannelserne.

- Der kommer en ny erhvervsskolereform til sommer, og man skal passe på med ikke at smide for mange bomber. Men man kan se på den nye folkeskolereform, at de nye elever, der ikke har kendt til andet, har det fint med den nye reform. Det kræver tilvænning, men hvis ikke de nye elever har prøvet andet, vil de have det fint med SU, siger Nadia Wolff til Mester Tidende.

Tegn abonnement på Mester Tidende her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078