23948sdkhjf

KPK åbner døre og vinduer for håndværkerne

KPK Døre & Vinduer afholder i disse uger seminarer, som giver håndværkere et frisk indspark om mersalg og markedsføring under den humoristiske overskrift Vær doven og grådig!
KPK Døre & Vinduers håndværkerseminarer er netop gået i luften igen. I løbet af de kommende måneder vil vinduesproducenten dele ud af egen erfaring, give nyttige tricks til hverdagen, sætte fokus på produktnyheder og ikke mindst give opskriften på den succesfulde sælger. Salgs- og marketingchef Piet Hyldahl ser frem til at inspirere håndværkerne landet over:

- Vi har valgt at afholde håndværkerseminarer igen, da de to tidligere seminarer i 2010 og 2012 var en kæmpe succes. Både mestre, svende og lærlinge viser stor interesse i at lære og få en masse ny viden og inspiration med hjem. Samtidig er det en god mulighed for os alle at møde hinanden i øjenhøjde, når vi besøger en lang række af landets tekniske skoler, hvor de fleste af seminarerne bliver afholdt, siger han.

Da KPK for to år siden sidst holdt håndværkerseminarer, deltog mere end 900 håndværkere fra over 600 virksomheder fra hele landet. Også i år er der rift om pladserne, og Piet Hyldahl regner med, at deltagertallet kommer til at gå over de 1000.

Indspark til marketing og mersalg

Udover input fra KPK’s egne rækker vil dagen invitere på en rejse ind i kundernes hoveder. Den humoristiske foredragsholder Niels Sønderby vil under overskriften "Vær doven og grådig!" inspirere til mersalg, motivation og endnu bedre kundeservice på baggrund af sine mere end 20 års erfaring med kommunikation i reklamebranchen.

- Niels Sønderby formår på en frisk og humoristisk måde at give inspiration og ny viden til, hvordan man som håndværker kan øge salget til sine kunder. Vi ved jo allerede, at håndværkerne godt kan finde ud af at montere en dør og sætte et vindue i, og derfor vil vi med dette seminar hellere gå skridtet videre og give dem et større indblik i marketing og salgspower, forklarer Piet Hyldahl.

Håndværkerseminarerne finder sted i både store og små byer, og KPK’s tour går på tværs af landet fra Esbjerg til Ærø og fra København til Kolind. Seminarene er gratis, og traditionen tro slutter hvert arrangement af med lidt aftensmad, øl og kaffe. Tilmelding kan stadig nås på www.kpk-vinduer.dk.

tøtte

Læs mere om seminarerne, tourplanen og tilmelding her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093