23948sdkhjf

Sidste chance for håndværkerfradrag

Har du private kunder som endnu ikke har betalt deres regning med håndværkerfradrag , så kan du rykke dem og fortælle, at deres fradrag bortfalder, hvis de ikke betaler inden udgangen af februar
Muligheden for et fradrag kan hjælpe med at få "glemsomme" kunder til at betale regningerne i denne uge.

Har virksomheden private kunder, der har lidt svært ved at få betalt regningen, kan skattereglerne lige nu nemlig hjælpe til at få indbetalingen i en fart. Men bogholderierne skal skynde sig, lyder det fra arbejdsgiverforeningen Dansk Håndværk.

Håndværkerregninger, der kan give fradrag ifølge boligjobordnignen skal nemlig betales inden udgangen af februar måned, hvis de skal trækkes fra på selvangivelsen for 2014.

- Har virksomhederne en kunde, der ikke har betalt en forfalden regningen, vil en påmindelse om at fradraget bortfalder på selvangivelsen for 2014, hvis det ikke betales i denne uge, sansynligvis hjælpe, forklarer direktør i Dansk Håndværk Morten Frihagen.

Han peger på, at firmaerne som en ren kunderservice også kan overveje at minde andre kunder om reglen:

- Det kan som en kundeservice også være en ide at se på regninger, der forfalder efter den 28. februar. Er det et arbejde, der giver et skattefradrag og har virksomheden givet kunden ekstra lang kredittid, kan det være i kundens interesse at betale regningen før forfald, for at opnå fradraget med det samme, forklarer arbejdsgiver direktøren.

Det arbejde regningen vedrører skal dog være udført i 2014 - altså senest den 31. december 2014, for at kunne give fradrag ifølge boligjobordningen, som nu er bortfaldet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078