23948sdkhjf

Kompakte akku-save med stor kapacitet

To nye batteridrevne kap- og geringssave giver ledningsmaskinerne kamp til stregen
Mere end 30 års erfaring med halvstationære maskiner til træforarbejdning i bagagen og de kraftige batterier med Ultra-M-teknologi er hemmeligheden bag de to nye akku kap-geringssave fra Meabo - KGS 18 LTX 216 og KS 18 LTX 216.

Det skriver Mester Tidende

Kapaciteten kan måle sig med tilsvarende maskiner med ledning. Med deres tomgangshastighed på 4.200 omdrejninger pr. minut går arbejdet hurtigt fra hånden, og de kan med de kraftige 5.2 Ah batteripakker levere et imponerende antal snit pr. opladning – f.eks. op til 200 snit i 60x60 mm firkantet tømmer. Med op til 400 snit i 195x8 mm laminat kan der med kun en batteriopladning lægges op til 300 kvm. gulv

Mobile og fleksible

Det ergonomiske bæregreb gør det bekvemt kan bære de kompakte save i én hånd. Udsugningen sørger for at savsmuld og støv fjernes, og den optimerede spånkanal og spånsækken giver rent luft i arbejdsområdet og holder det rent.

De kraftigt lysende LED-lamper giver optimalt lys på savbordet, mens en laser præcis viser snitlinjen. Den automatiske frakobling af laser og LED forhindrer utilsigtet afladning af batteriet.

Bordudvidelserne kan trækkes ud trinløst eller tages helt af og lægges ud som ekstra arbejdsflade under lange paneler eller lister. Til særligt brede emner anbefales KGS 18 LTX 216 med fremtræksfunktion.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078