23948sdkhjf

VVS-messe melder alt udsolgt

180 udstillere klar til årets store branchebegivenhed VVS'15 i Odense Congress Center
Den 12. udgave af fagmessen VVS, med tilføjelsen 15 , er allerede en succes, hvis man kigger man antallet af udstillere på messen som løber af stabelen i Odense Congress Center den 22. - 24. april i Odense.

Her kan de besøgende se frem til at opleve alle facetter af VVS-branchen samt se og høre det nyeste omkring energi-renovering og -optimering.

- Den nyeste viden og de nyeste produkter indenfor VVS-branchen vil være i centrum, når 180 udstillere er samlet på et sted ved VVS'15. Det sker i Odense Congress Centers fire udstillingshaller, hvor alle messestande nu er booket. Vi glæder os derfor til at byde velkommen til de mere end 8.000 gæster, der forventes at besøge messen, siger projektchef Micahel Helm.

- Vi ser frem til at præsentere den bedste VVS-messe til dato. Med 180 udstillere kommer vi rundt i alle hjørner af branchen, og der er ingen tvivl om, at der vil være rigtig meget inspiration at hente i de mange nye tendenser og udviklinger, der sker indenfor branchen - især indenfor energioptimering, siger Michael Helm.

Mange nye udstillere

VVS'15 er det oplagte mødested for alle med tilknytning branchen. Blandt de 180 udstillere er både helt nye bekendtskaber og mange, der også i de tidligere udgaver af VVS-messen har været med til at bygge videre på de mange kompetencer og færdigheder, der i forvejen findes hos messegæsterne.

- Ud over de mange velkendte ansigter, glæder vi os over at kunne byde velkommen til 45 helt nye udstillere, som vil bidrage med produkter og yderligere viden. Når vi kalder det en fagmesse, så mener vi det virkelig, for det er kun fagfolk, der har adgang til messen, og det betyder, at alt indhold på messen er på et højt fagligt niveau for alle grupper af besøgende, fremhæver Michael Helm.

Fokus på energien

- Blandt de vigtigste emner i VVS-branchen er energirenovering og energibesparelse, og det vil i år være det overordnede tema for messen. Derfor gentager vi succesen med Energiens Torv, da vi forventer, at endnu flere besøgende vil lægge vejen forbi.

På Energiens Torv har udstillerne mulighed for at præsentere små, faglige indlæg omkring energirenovering og energibesparelse og fremlægge konkrete løsningsforslag, som kan inspirere de besøgende til implementering i de danske hjem, forklarer Michael Helm.

For fagfolk

• VVS’15 er Danmarks største VVS-messe for professionelle fagfolk.

• Der er gratis adgang for fagfolk til messen.

• VVS’15 arrangeres i samarbejde med den faglige organisation VELTEK. Derudover understøttes messen af en rådgivende messekomité med repræsentanter fra branchen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078