23948sdkhjf

Mobilt multitalent fra Metabo

Mester/Værktøj: Det batteridrevne MT 18 LTX multiværktøj er det nyeste skud på stammen i Metabos hastigt voksende familie af batteridrevet 18 V værktøj
Alle der har arbejdet med multicuttere ved, at værktøjet hurtigt bliver uundværligt fordi det kan bruges til stort set alle former for opgaver ikke mindst når det gælder indendørs tømrer-, snedker- og installationsarbejde. Arbejdet går hurtigt fra hånden, når der saves, slibes eller raspes i forskellige materialer.

Det skriver Mester Tidende.

Metabos multicutter er en god kombination af batterier med stor kapacitet, stor oscillationsvinkel og VTC-elektronik, der holder hastigheden konstant også under belastning. Med sit slanke design og den skridsikre softgrip-overflade ligger maskinen godt i hånden. Med Metabos Quick værktøjsskifter foregår værktøjsskift hurtigt og bekvemt, så man hurtigt kan gå fra den ene arbejdsopgave til den anden.

Stort set alle de værktøjer af betydning, der findes på markedet, passer på værktøjsholderen

To LED-Lampen oplyser arbejdsområdet, så man bedre kan se opmærkningen også i hjørner og mørke kroge. Med tilsluttet udsugning kan slibestøv fjernes, så arbejdsområdet holdes rent.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094