23948sdkhjf

Kim er især god til store glaspartier

En af Kim Sands arbejdsmetoder er altid at holde øjnene godt åbne, når han kører fra opgave til opgave

Bygningen til Nykredit og Kammeradvokaten på Europas Plads i Aarhus. Det nye hovedkontor for firmaet ”Bytømreren” i Skejby ved Aarhus. Og den nye Søfartsskole Simac ved Svendborg. De har alle én ting til fælles: Glassystem A/S, der har indehaver Kim Sand i spidsen.

Men hvordan går det til, at en forholdsvis lille virksomhed med base i Odder mellem Aarhus og Horsens efter kun fire år i markedet lander stadigt flere opgaver, hvor og unik arkitektur i større bygninger kræver ekstraordinært store glasflader og specialløsninger?

Ja, det handler i første omgang om niche og specialisering

Og der er flere mulige årsager. En af Kim Sands arbejdsmetoder er altid at holde øjnene godt åbne, når han kører fra opgave til opgave.

Kigger efter kraner

- Kraner er et godt tegn på byggeaktivitet. Når jeg kører gennem et område og ser kraner, kan jeg godt finde på at dreje af og køre ind for at høre, om der er et behov for glasarbejde. Det har faktisk givet resultat flere gange. Ligesom mange andre er jeg også opmærksom på at holde forbindelsen varm til totalentreprenører eller tømrerfirmaer, der har brug for en stabil underleverandør indenfor glas, fortæller 51-årige Kim Sand i en pressemeddelelse.

Men udover, at markedet og samarbejdspartnerne skal vide, hvem man er, så er det ifølge Kim Sand nødvendigt at opbygge sin egen unikke profil for at bringe sig i spil til de særligt krævende opgaver.

- Vores er, at vi kan løse opgaver med store indvendige glaspartier. Det er særlig teknisk udfordring, når glas og rammer i ekstraordinært store dimensioner skal passe sammen. Og her er vores folk fantastisk dygtige, omhyggelige og præcise i deres arbejde, så der kommer flere, nye opgaver til, siger Kim Sand.

Glassystem A/S har således leveret de store glasvægge i det nye byggeri på Europa Plads, tæt på udløbet af Aarhus Å ved havnen. Her skal kreditforeningen Nykredit have domicil på de to øverste etager, mens statens advokatfirma Kammeradvokaten får til huse på de tre nederste. Hver af glaspladerne i denne bygning er på 1 meter i bredden og hele 3,2 meter i højden.

Lidt nord for Aarhus i Skejby, i nærheden af regionens nye hovedsygehus, har Glassystem været med til ombygningen af en tidligere industribygning til nyt domicil for firmaet Bytømreren. Her bestod opgaven i indvendigt at sørge for store glaspaneler, der måler 2,70 meter i højden og er med til at skabe et særligt indendørs miljø. Her er de ultrasmalle profiler udviklet og produceret af danske Aluflam A/S.

Endelig har har Glassystem været valgt til opgaven med at montere 4.000 kvm indvendigt glas til SIMAC, den nye Søfartsskole i Svendborg med 700 studerende. Her var rederiet AP Møllers fond sponsor, og arkitekt var den kendte tegnestue C.F. Møller i København.

- Det er tre fantastiske kundereferencer, som vi er meget stolte over at være valgt til at løse. Man føler sig jo nogle gange som David mod Goliath med alle de dygtige kolleger, vi har i branchen. Men vi har fundet vores plads i markedet, hvor vi kan skille os ud, så vi bliver udfordret både som mennesker og som virksomhed, understreger Kim Sand, der lige nu regner på flere større og krævende opgaver.

Artiklen er en del af temaet PASKRAM .

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141