23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skal mærke, vi vil dem

Lærlinge er en stor og vigtig del af virksomheden, Gentoftemaleren. Udover de to ejere og tre svende er tre lærlinge ansat og en fjerde er ved at skrive under på lærlingekontrakten.

En stor del af Gentoftemaleren er lærlinge. Udover de to ejere Elisabeth og Jacob Jørgensen og Elisabeths søster og svoger – som alle tre har været lærlinge hos Jacob Jørgensen – og en tredje svend, de har udlært, består virksomheden af tre lærlinge. En fjerde lærling er ved at underskrive kontrakten på at blive udlært i virksomheden.

- Ja lærlinge er en stor del af vores virksomhed. Lærlinge er vigtige for os – både for at sikre fagets fremtid, og så vil vi helst producere vores egne malersvende, fordi vi helst vil beholde dem bagefter. 

- Vi vil gerne beholde vores lærlinge, selv når de er udlært, da vi så har bygget en tillid op til hinanden, og ved hvad vi har, da vi laver meget restaureringsarbejde, fortæller Elisabeth Jørgensen og forklarer, at holdningen i virksomheden er den, at har de udlært en lærling, de ikke selv har lyst til at beholde, så har de ikke gjort deres job godt nok. Eller er lærlingen landet i en forkert branche. 

Hun mener, at det vigtigste er, at lærlingene hver dag skal være glade for at møde på arbejde. 

Læs artiklen Skal mærke, vi vil dem  

 

 

Danske Malermestre
Islands Brygge 26, 5.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61834710

Kontaktperson

Annika Ipsen
Kommunikationsansvarlig
+45 61779770 aip@malermestre.dk

Send til en kollega

0.047