23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mange gode takter i uddannelsesudspil, men...

Der er mange gode takter bag regeringsudspil til en reform af ungdomsuddannelserne, mener Danske Malermestres formand, Per Vangekjær. Men det helt store spørgsmål er, hvordan reformen ender med at se ud, når alle interessenter har sat deres aftryk på udspillet.

Der er mange gode takter og ikke mindst tanker bag regeringsudspil til en reform af ungdomsuddannelserne, mener Danske Malermestres formand, Per Vangekjær. Men det helt store spørgsmål er fortsat, hvordan reformen ender med at se ud, når alle interessenter på uddannelsesområdet samt de begge sider af regeringen har sat deres aftryk på udspillet.

- Hvis vi bare tager udspillet, som vi i dag er blevet præsenteret for, er det svært ikke at være begejstret. Med udspillet tager regeringen fat på mange af de problemer, vi står med i dag. Det er både en meget ambitiøs og omfattende reform, der bliver lagt op til.

- Og der følger penge med, mange penge. Så alene det, at finansieringen er på plads, rydder mange sten af vejen, fastslår Per Vangekjær og peger på, at regeringen rammer helt rigtigt, når den hæver adgangskravet til STX og samtidig samler erhvervsuddannelserne under en gymnasieuddannelse kaldet EPX.

Læs pressemeddelelsen Mange gode tanker i uddannelsesudspil, men.... her

Danske Malermestre
Islands Brygge 26, 5.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61834710

Kontaktperson

Annika Ipsen
Kommunikationsansvarlig
+45 61779770 aip@malermestre.dk

Send til en kollega

0.047