23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Caja er ny leder på EKJ’s kontor i Kolding

Arkitekt Caja Brandt Rosenkvist, 43 år, er ansat som leder på EKJ’s kontor i Kolding.

Caja Brandt Rosenkvist kommer senest fra en stilling som projektleder hos RØNSLEV og har 16 års erfaring fra byggebranchen, hvor hun udover at være projektleder har arbejde som tegnestueleder og projektudvikler. 

De forskellige jobfunktioner har klædt hende godt på til at bygge bro mellem forskellige fagområder, som koblet med en passion for at skabe gode, effektive og samarbejdsorienterende arbejdsmiljøer kommer EKJ’s kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere til glæde og gavn. 

Projekter i et bredt spænd inden for byggeri
I sin karriere har Caja arbejdet med projekter i et bredt spænd inden for etageboliger, rækkehuse, enfamiliehuse til erhverv og industri samt skoler og institutioner - først som arkitekt siden som projektleder og leder. 

Den nye kontorleder har også erfaring fra ansættelser i blandt andet Birch Ejendomme og Constructa A/S Rådgivende Ingeniører og Arkitekter. 

Caja  bor i Horsens sammen med sin mand, Torben, og tilsammen har de fire børn. Fritiden bruger hun på familien og venner samt lange vandreture.

Nyt kontor i Kolding
EKJ’s kontor i Kolding er nyt, idet firmaets datterselskab igennem fem år, Bossen & Hansen i Kolding, netop er fusioneret ind i selskabet EKJ AS.

Læs mere BOSSEN & HANSEN i Kolding bliver en del af EKJ

Læs mere om EKJ's kontor i Kolding

 

EKJ Rådgivende Ingeniører AS
Blegdamsvej 58
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK83175419

Kontaktperson

Caja Brandt Rosenkvist
Kontor- og gruppelder
+45 25828827 cbr@ekj.dk

Send til en kollega

0.063