23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød arkitekten bag prisvindende projekt i Bangladesh – med mudder og bambus

Den tyske arkitekt Anna Heringer indtager Main Stage på Building Green København den 30. og 31. oktober. Hun er kendt for at bruge arkitektur som redskab til at forbedre menneskers liv. 

Programmet for Building Green København den 30. og 31. oktober i Forum  er spækket med danske og internationale eksperter, og en af dem, byggebranchen kan se frem til at møde, er den prisvindende arkitekt Anna Heringer. 

Anna Heringer er en af tiden mest anerkendte og inspirerende arkitekter med en helt særlig tilgang til arkitektur. På Building Green København kan du opleve hende på tæt hold og blive inspireret af hendes passion for at kombinere arkitektur med kærlighed til mennesker og natur.

Form Follows Love 

For Anna Heringer er arkitektur et redskab til at forbedre liv. Hun arbejder med naturens byggematerialer, som for eksempel ler og mudder, for at skabe arkitektur, der bygger på hendes motto: “Form Follows Love”. Strategien for alle projekter i Studio Anna Heringer, uanset om de er i Europa, Asien eller Afrika, er brugen af lokale materialer, lokale energikilder (herunder manuelt arbejde) og så globalt knowhow. 

Hun siger blandt andet følgende om hendes tilgang til arkitektur: 

The vision behind, and motivation for my work is to explore and use architecture as a medium to strengthen cultural and individual confidence, to support local economies and to foster the ecological balance. Joyful living is a creative and active process and I am deeply interested in the sustainable development of our society and our built environment. 

Prisvindende projekter

Studio Anna Heringer står bag projekter i lande som Bangladesh, Kina, Ghana og Marocco, og et af de projekter er Anandaloy i Bangladesh, som Studio Anna Heringer vandt den internationale arkitekturpris Obel Award for i 2020. 

Anandaloy-projektet huser et center for mennesker med handicap kombineret med et lille atelier til produktion af retfærdige tekstiler. Bygningen er hovedsageligt bygget af mudder og bambus fra lokale landmænd, og størstedelen af budgettet blev investeret i lokale håndværkere. Projektet er derfor meget mere end bare en struktur, det er blevet en ægte katalysator for lokal udvikling.

Læs mere og tilmeld dig gratis her.

 

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371

Kontaktperson

BG

Send til en kollega

0.047