23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Prysmian Offshore Specialties satser på nye markedssegmenter

Til vedvarende energi

Prysmians Offshore Specialties forretningsdivision, har de seneste år haft en årlig vækst på over 20 %. Det er en integreret enhed med 4 fælles produktionsfaciliteter og 2 dedikerede fabrikker i Brasilien med testlaboratorium og et team specialiseret i projektdesign, -modellering og testvalidering.

“Prysmians undersøiske navlestrengsløsninger også kaldet inter-array er specialkonstruerede kabelsystemer designet til at fungere i statiske og/eller dynamiske applikationer i en bred vifte af vanddybder, fra lavt til ultradybt vand", forklarer Massimilano Tomassini.

 

Portefølje drevet af innovation til vedvarende energi

Porteføljen er drevet af innovation, for at understøtte kundernes krav til installation og drift på endnu større vanddybder såvel som stigende efterspørgsel efter undersøiske elektrificerede processer.

I dag inkorporerer porteføljen et komplet udvalg af termoplastiske og stålrørsløsninger til data- og energitransmission, der henvender sig til eksisterende såvel som nye markeder, herunder til undersøisk gaskompression og væskeinjektion til vedvarende energi. Dertil er der en stigende efterspørgsel efter optiske kabelløsninger til seismiske havbundstests, fjernbetjente undervandsfartøjer og andre vækstområder, hvor Prysmian har en strategisk fordel.

”I øjeblikket henvender porteføljen sig 60%-70% til olie- og gasindustrien, 25%-35% til kulstoffangst og -lagring (CCS) samt gaskompression og 5% til nichemarkeder såsom tidevandsenergi. I fremtiden forventer vi, at porteføljen til kulstoffangst og lagring vil stige til 60%," forklarede Tomassini.

"Når kunder samarbejder med Prysmian, drager de fordel af vores vertikal integrerede værdikæde, der sikrer fuld kontrol over kvalitet, tid og omkostninger for hver komponent i en inter-array løsning, som producerer næsten 100% internt – hvad angår energi-, kontrol- og fiberkabler, højtryksslanger, systemtests og -validering,” afslutter Tomassini.

Prysmian Denmark
Roskildevej 22
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27917887

Kontaktperson

EKJ
Eva Kjær Jones
eva.jones@prysmian.com

Send til en kollega

0.062