23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fra praktikant til projektleder

Da Kristian Visby Holm Hansen i sommeren 2024 stod færdiguddannet som VVS-installatør, havde han en klar idé om, hvilken retning arbejdslivet skulle tage. Han havde nemlig været i praktik hos Henning Mortensen a/s. 

Under installatøruddannelsen var Kristian Visby Holm Hansen praktikant i VVS-afdelingen hos Henning Mortensen a/s i Silkeborg. Praktikopholdet bekræftede ham i, at hans faglige interesser primært ligger i den udførende del af byggeriet. 

»Jeg trives med at være en del af processen, hvor jeg kan følge byggeriets faser fra tilbud til aflevering. Derfor var mit ønske også at blive på entreprenørens side af bordet, når installatøruddannelsen var i hus«, siger Kristian Visby Holm Hansen. Han fortsætter:

»Henning Mortensen a/s er god arbejdsplads med dygtige og hjælpsomme kollegaer, der er flinke til at lære fra sig. Heldigvis gik min praktikperiode her så fint, at jeg fik tilbudt en fast stilling som junior projektleder med opstart lige efter sommerferien – og den mulighed takkede jeg ja til«.

Kristian Visby Holm Hansen fortæller, at han den første tid primært har regnet tilbud og lavet efterkalkulationer i samarbejde med VVS-afdelingens forskellige projektledere. 

»Som det ser ud lige nu, bliver jeg senere på året fast tilknyttet et større højhusbyggeri i centrum af Aarhus. Her skal jeg arbejde tæt sammen med én af afdelingens seniorprojektledere«, afslutter Kristian Visby Holm Hansen.

Læs mere om Henning Mortensen a/s >>

Henning Mortensen A/S
Lillehøjvej 38
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25509129

Send til en kollega

0.047