23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ordrestyring gør sin entré på byggerimessen i Fredericia

Byggerimessen i Fredericia har åbnet dørene for 300 udstillere og 28.000 forventede gæster, og blandt dem er Ordrestyring, der deltager på denne messe for første gang.

Byggerimessen i Fredericia har i dag åbnet dørene for 300 udstillere og 28.000 forventede gæster, og blandt dem er Ordrestyring, der deltager på denne messe for første gang.

Med mere end 25.000 daglige brugere er Ordrestyring markedsleder i Danmark indenfor håndværkersagsstyring, og de ser frem til at møde håndværkere i bred forstand, grossister, virksomhedsejere og alle andre aktører på markedet. 

På stand A-0112 vil interesserede kunne se, hvordan Ordrestyrings digitale system gør hverdagen papirløs, nemmere og mere effektiv for håndværkere. Systemet løser alt fra vagtplaner og timeregistrering til dokumentation og bogføring. 

Spin lykkehjulet og vind fede præmier! 

Du har mange grunde til at komme forbi stand nummer A-0112. Hvis du er håndværker, uanset om du er lærling, svend eller mester, og gerne med dine egne øjne vil se, hvad Ordrestyring har at byde på, byder vi dig varmt velkommen med en demo på messen!  

Hvis du er kunde, vil vi meget gerne høre om dine erfaringer med systemet. Hvis du er grossist, vil vi gerne snakke med dig om et muligt samarbejde. Hvis du er aktør i byggebranchen og søger partnerskaber, vil vi meget gerne tale med dig. Du er med andre ord velkommen, uanset hvem du er. Om ikke andet, får du mulighed for at prøve lykken og vinde fede præmier på Ordrestyring lykkehjul! 

Vi ønsker jer alle en god og udbytterig messe! Forhåbentligt bliver ugen fuld af læring, erfaring og gode forretningsmuligheder!

Læs mere om hvordan Ordrestyring kan gøre din hverdag nemmere på www.ordrestyring.dk

Ordrestyring.dk
Lyngbyvej 20, 2. sal
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33859724

Send til en kollega

0.047