23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sidste udkald til Nohr-Con's intensive kursus om den nye udbudslov

Få en grundig, trin-for-trin gennemgang af de ændringer og nyskabelser, der er i det nye EU-udbudsdirektiv og den kommende danske udbudslov på Nohr-Con's kursus i København d. 27. maj.

I Danmark er det besluttet at implementere det nye EU-udbudsdirektiv i en ny dansk udbudslov. Lovforslaget til den nye udbudslov har været i offentlig høring i december 2014 til januar 2015. Lovforslaget blev fremsat i Folketinget i marts 2015 med en forventelig ikrafttræden den 1. oktober 2015.

Formålet med Nohr-Con's kursus "Den nye udbudslov - kom på forkant" d. 27. maj i København er at give dig mulighed for allerede nu at indstille dit sigte efter de ændringer og nyskabelser, der er i det nye udbudsdirektiv og den nye danske udbudslov, herunder:

- Krav om elektroniske udbud
- Udvidet adgang til udbud med forhandling/konkurrencepræget dialog
- Udvidet adgang til at indtænke sociale og miljømæssige forhold i udbud
- Bestemmelser om muligheden for at ændre indgåede kontrakter

Du får:
- et godt overblik over ændringerne og nyskabelserne i det nye EU-udbudsdirektiv og den kommende danske udbudslov. Trin-for-trin bliver du ført igennem de tiltag, der ligger i hver fase og bliver klædt på i forhold til de juridiske spilleregler.
- værdifuld erfa-udveksling med andre praktikere, rådgivere m.fl. der arbejder med udbud i det daglige om konsekvenserne af ændringerne.

Målgruppe:
Kurset er for dig, der arbejder med EU-udbud i praksis og ønsker at være på forkant, så du allerede nu kan tage højde for de nye regler i dit arbejde med udbudsret.
Er det også noget for mig som leverandør? Ja, som leverandør er du også nødt til at kende de nye udbudsdirektiver og den nye danske udbudslov, så du bl.a. ved, om indkøberne overholder de nye udbudsregler, når de udbyder forskellige opgaver. Derudover lægges der med de nye regler op til udvidet mulighed for dialog og forhandling mellem indkøbere og leverandører i udbudsprocessen, hvilket er vigtigt at kende til.

Det forudsættes, at du har et godt kendskab til udbudsreglerne – f.eks. via deltagelse i vores kernekursus: Udbudsret for ikke-jurister.

Se program, pris og tilmelding på Nohr-Con’s hjemmeside her

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.047