23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt douche, nem installation og en smart kollega

På VVS ’15 i Odense lancerer vvs-leverandøren, Geberit, flere revolutionerende nyheder, der matcher kundernes ønsker og forretningens udvikling.

Dette års nyheder fra Geberit skriver sig på hver sin måde direkte ind i vvs-branchens forretningsdrift og de danske forbrugeres badeværelsesdrømme.

Nyt douche
Vvs-branchen har for længst spået douchetoilettets gennembrud i 2015. Den tendens bringer Geberit nu tættere på virkeligheden med det nye AquaClean douchetoilet. Det nye douchetoilet forener de højeste standarder inden for teknologi, design og komfort.

Nem installation
Med afløbsrenden CleanLine giver Geberit også et bud på, hvordan danskernes hang til luksus kan realiseres i brusekabinen. CleanLine kombinerer et elegant udseende med nem installation, og det er derfor en ideel løsning for både installatør og kunde.

Smart kollega
Endelig introducerer Geberit installatørernes nye bedste ven: Geberit ProApp. Appen, der kan downloades til smartphones og tablets, gør det nemt at installere og vedligeholde alle Geberits produkter. Selv reservedele til 50 år gamle cisterner finder ProApp frem til, og ved hjælp af kortfilm vises monteringen af forskellige produkter på en let og forståelig måde. Den smarte kollega sikrer større effektivitet og gør det på den måde nemt og hurtigt at komme videre til næste opgave.

Læs mere om alle Geberits nyheder i 2015 her

Geberit A/S
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75149115

Kontaktperson

Karin Busk Thygesen
Marketingkoordinator
+45 24944581 karin.buskthygesen@geberit.com

Send til en kollega

0.048