23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GROHE har gjort deres mest solgte thermostater endnu bedre!

GROHE har videreudviklet og opgraderet deres mest solgte produkter på markedet. Eksempelvis Grohtherm 1000. Derudover kommer der en helt ny termostat, nemlig en Grohtherm 800.

Grohtherm 800 – NY GROHE termostat
Designet på termostaten passer til enhver smag. Termostatens ergonomiske, vingeformede håndtag gør det nemt at justere temperatur og vandmængde, selv med indsæbede og våde hænder. De forbedrede intuitive makeringer på armaturet, indikerer tydeligt volume og temperatur.

Grohtherm 1000 - Den bedste Grotherm 1000 nogensinde
Grohtherm 1000 er blevet mere slank og glat i designet på trods af en ekstra indvendig kølekanal. Den har fået et mere tidsløst design og passer ind i ethvert badeværelse. De robuste metalhåndtag er ergonomisk formede for at give et optimalt greb. Blandt termostatens nye funktioner findes GROHE CoolTouch® teknologien. En teknologi som sørger for, at overfladen aldrig overstiger din badtemperatur. Termostaten er designet med en innovativ kølekanal i form af en barriere imellem det varme vand og overfladen af krom. En sikkerhedsforanstaltning som især beskytter børn, der kan have svært ved at bedømme om en genstand er for varm at røre ved. Samtidig bevirker det at kalken ikke brænder så let fast på armaturet, da det jo ikke bliver varmt. Dette og den runde, glatte overflade uden kanter, gør at armaturet er yderst rengøringsvenligt.
Begge termostater indeholder GROHE’s revolutionerende TurboStat® teknologi, som reagerer på 0,3 sek. på tryktab eller temperaturændringer. Termostaterne er udstyret med det mest præcise termostatelement der findes på markedet og leverer dermed altid vandet med det ønskede tryk og den rigtige temperatur, og holder det igennem hele badet. Herudover blokeres temperaturen ved 38°C takket være GROHE SafeStop.

Læs mere om Grohtherm 1000:
http://www.grohe.com/dk/31961/badevaerel...

Læs mere om Grohtherm 800:
http://www.grohe.com/dk/32101/badevaerel...

Grohe A/S
Ved Stigbordene 32, 2th
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK52503310

Send til en kollega

0.079