23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny spændende arkitektvideo om Bredebo plejecenter

Hør Partner og Direktør Lars Hetland fra Rubow Arkitekter fortælle om byggeprojektet i Nohr-Con’s nye video.

Nohr-Con har igen været ude at filme et spændende sundhedsbyggeri og fået den ansvarlige arkitekt til at fortælle lidt om projektet. Denne gang er det Bredebo plejecenter, der er i fokus.

Plejeboligprojektet omfatter nybyggeri i to etaper, der er tilpasset nedrivningen af de eksisterende bygninger, således at centeret har været i drift under opførelse. Der er plads til i alt 104 beboere – i 96 lækre og tidssvarende enkeltboliger og fire ægtefælleboliger.

Programmet er udviklet i dialog med bygherre, beboere og brugere. Individuel pleje og livskvalitet i smukke omgivelser samt gode arbejds- og logistikforhold – uden institutionspræg, men med høj grad af hjemlighed – har været i fokus her.

Ved hjælp af bl.a. fremskudte glaskarnapper i alle boliger og altaner ved ægtefælleboligerne åbner boligerne sig mod livet og oplevelserne i nærområdet. Der er lagt vægt på at skabe et byggeri, som harmonerer, respekterer og forbedrer samspillet med de lokale omgivelser.

BREDEBO BYGGEFAKTA:
Arkitekt: Rubow Arkitekter
Ingeniør: Dominia Rådgivende Ingeniører

Det er Partner og Direktør Lars Hetland fra Rubow Arkitekter, der fortæller om byggeriet i videoen ude til højre.

Nohr-Con udbyder kurser, konferencer og studieture om offentligt indkøb, byggeri og personlig udvikling - herunder især inden for udbudsret og entrepriseret. Derudover filmer Nohr-Con løbende spændende byggeprojekter inden for skole- og sundhedsområdet. Se vores kommende arrangementer her, og alle vores videoer her.

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.047