23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye veje til tætte huse

Keep it simple! Sådan lyder konceptet bag Isolas nye tape- og klæbesystem til dampspærrer, vindspærrer og undertage.

Det nye system lanceres sammen med en illustreret tætningsguide, som skal gøre det lettere for udførende at bygge efter de skærpede krav i BR15 og BR20.

Isola har netop lanceret et nyt tape- og klæbesystem til dampspærrer, vindspærrer og undertage, der skal overholde de skærpede tæthedskrav i BR15 og BR20. Systemet, der er testet og teknisk godkendt af SINTEF Byggforsk i Norge samt det svenske Statens Prövningsanstalt/Sitaf, kommer i handlen primo februar, hvor Isola også udgiver en omfattende, gennemillustreret tætningsguide for udførende.

Optimering af tidsforbrug og kvalitet

- De stigende byggetekniske krav, især til husenes tæthed, øger behovet for mere enkle og effektive værktøjer, der kan sikre en tilstrækkeligt høj kvalitet. Mange udførende oplever, at såvel produktsystemer som montagevejledninger er unødigt komplicerede at arbejde med, forklarer Isolas tekniske produktchef Alex Winsley om baggrunden for de nye lanceringer.

- Vi ønsker at gøre valget af materialer og konstruktioner til det enkelte projekt langt mere overskueligt, så man både sparer arbejdstid og mindsker risikoen for fejl. Målet er, at det skal være lettere for entreprenøren og håndværkeren at bygge tørre og sunde huse, fortsætter han.

Let at gå til

Isolas nye tætningsguide fungerer som en illustreret 'nøgle' til tape- og klæbesystemet, der er udviklet for at gøre det lettere at opfylde de forskellige krav, som stilles til samlinger både nu og fremover. Den er funktionsopdelt, så man hurtigt kan slå op, hvordan man f.eks. udfører en korrekt dampspærreklæbning på en forskallingsmur, herunder hvilke materialer man skal bruge.

- Bogen udgives i fysisk a5-format og bliver desuden frit tilgængelig på vores hjemmeside, så man kan downloade den på sin smartphone og altid have den lige ved hånden. Ud over brugervenlige anvisninger på de konkrete indoor- og outdoor-konstruktioner rummer bogen mere generelle konstruktionstekniske forklaringer. Det handler kort sagt om at formidle de helt essentielle informationer på en måde, som er let at gå til, understreger Alex Winsley.


Isola
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31677963

Kontaktperson

Michael Lindberg
Markedschef
+45 40366218 m.lindberg@isola-platon.dk

Send til en kollega

0.049