23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Løwen i nye klæder

Ny innovativ hjemmeside fra Løwener

Handels -og ingeniørfirmaet V. Løwener A/S har netop introduceret deres nye hjemmeside, der byder på mange forbedringer og fordele for interesserede kunder og samarbejdspartnere.

Den nye hjemmeside er opbygget efter nyeste normer i et ”open source system”, der sikrer at brugerne nemt, hurtigt og overskueligt, kan hente og evt. downloade information på alle gængse medieflader, herunder PC, Mac, Tablets og Smart Phones.

Som det fremgår af forsiden www.loewener.dk, er Løwener’s 4 hovedområder nøje fremhævet for at sikre et hurtigt overblik og tilgang til de enkelte, herunder;

• Industriteknik
• Procesteknik
• Værkstedsteknik
• Entreprenørmateriel

Hvert enkelt hovedområde har deres egen segmentforside, hvorfra man med få klik, kan søge produkter, løsninger, service og yderligere information på netop det interesseområde, der omhandler kundens specifikke hverdag og behov.

De almindelige produktoplysninger er krydret med produktdata, dokumenter, brochurer, videos, tilbehør samt relaterede produkter, data for hurtig kontakt til respektive specialister samt mulighed for on-line køb.

Ønsker man en branche-relateret tilgang til produkterne og mulige løsninger, er en sådan feature naturligvis også repræsenteret på den nye hjemmeside.

Se vores nye hjemmeside på www.loewener.dk og oplev Løwener’s nye univers af muligheder.

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387

Send til en kollega

0.056