23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Viborg Kommune på besøg hos CBI Danmark

På onsdag d. 11. februar besøger Viborg Kommunes konservative medlem af Miljø- og Teknikudvalget samt the Grønne Råd Anna Margrethe Engbæk Smith (og ansat hos Grundfos i Bjerringbro) isoleringsvirksomheden CBI DANMARK.

Hun som erstattede sidste år den tidligere borgmester i Viborg Kommune og nuværende formand for de Konservative, Søren Pape Poulsen, i Viborg Byråd og trådte direkte ind som partiets ordfører på bl.a. miljøområdet, hvorfor hun nu tegner en stor del af den konservativt ledede kommunes klima- og miljøprofil.

Formålet med besøget er, at Viborg Kommune får mulighed for at besøge en lokal, dansk leverandør af bæredygtig isoleringsløsninger, og diskutere hvordan disse relaterer sig til eksisterende og kommende anlægs- og renoveringsprojekter i Viborg Kommune. Der er med andre ord tale om et møde, hvor såvel de tekniske og miljøpolitiske ambitioner i Viborg Kommune vil blive vendt og sat i perspektiv til praktiske løsninger på området og til den nuværende, nationale samfundsagenda omkring bæredygtighed i forbindelse med energirenoveringsstrategien, som blev lanceret af regeringen i 2013.

Nviro A/S
Bredgade 52
7480 Vildbjerg
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30712846

Send til en kollega

0.078