23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rock og stål fra Give Stålspær A/S

Danmarks nye Rockmuseum er tegnet af stjernearkitekter med stål leveret af Give Stålspær A/S.

Give Stålspær A/S leverer 250 tons stål til Danmarks nye rockmuseum. Bygningen har en særlig arkitektonisk udformning, hvor blikfang er en stor guldtonet kasse, der stikker 29 meter ud. Der leveres bl.a. en gitterkonstruktion til udkragningen – en konstruktion, der er i fuld højde af væggene. Fire gitterdragere spænder over den fulde længde af udkragningen. To gitterspær er integreret i facaderne og to gitre er placeret i det indre rum. Etageadskillelserne udføres som en kompositkonstruktion i stål og letbeton.

Arkitekturen skal afspejle rockens mange sider. Derfor benyttes materialer, som blander gammelt og nyt. Stålspærene er med til at skabe et råt udtryk, som passer ind i rockens univers.

Museet ligger placeret i et nedlagt industrikvarter i den nye bydel Musicon, som ud over rockmuseet vil bestå af ungdomsboliger, en højskole, en skole og en skaterpark. Når Danmarks nye Rockmuseum slår dørene op i midten af 2015, bliver det med guldtonede facader og røde løbere med glitter og LEDbelysning. Museets arkitektoniske udformning har klare geometriske linjer og bryder med forestillingen om et museum, som et kedeligt og støvet sted.

Give Steel A/S
Sjællandsvej 14
7330 Brande
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26998115

Send til en kollega

0.063