23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Funktionel stålkonstruktion til Gentofte Stadion

Give Stålspær A/S opfører to nye idrætshaller på Gentofte Stadion. Byggeriet udføres som en del af Gentofte Stadion Sportspark og er tredje fase af en omfattende byggeplan.

Der er tale om godt 48 meter lange gitterspær af 4 ton. Totalset har Give Stålspær A/S leveret 480 ton stålkonstruktion til byggeriet. De to haller kommer til at være henholdsvis en træningshal og en opvisningshal, som vil kunne rumme 1500 tilskuere, heraf 600 sidepladser på et i alt 6500 m2 stort areal. Der har været stor fokus på funktionaliteten i halbyggeriet. Det betyder, at hallerne bliver med synlige installationer, hvilket giver stålkonstruktionen en spændende visuel dimension.
Byggeprojektet skal forbedre og optimere faciliteterne, så de lever op til internationale forhold for boldspil, herunder volleyball, basketball og håndbold. Der etableres overdækning, hegning, stadionlys og lyd mv.
Halbygningen indrettes desuden med omklædningsrum, klublokaler og øvrige funktioner. I daglig brug forventes ca. 150 personer i hallen.

Byggeriet forventes færdig i slutningen af 2015.

Give Steel A/S
Sjællandsvej 14
7330 Brande
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26998115

Send til en kollega

0.047