23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ISOVER sponserer udstilling på ARoS

Den internationale anerkendte danske videokunstner Jesper Just udstiller frem til 19. oktober på ARoS. Saint-Gobain ISOVER A/S sponserer udstillingen med isolering, der benyttes til at lydisolere imellem og over installationerne.

Appearing/Intercourses er Jesper Justs hidtil største museumsudstilling, hvor både tidlige og nyeste videoværker vil blive vist i en unik iscenesættelse, der strækker sig over et 1300 m2 stort udstillingsareal.

"Jeg er imponeret over oplevelsen af, at lyden ligesom fader mellem installationerne, det skaber præcis den oplevelse, som jeg havde håbet på", udtaler Jesper Just, som i disse dage er i Århus, inden han igen vender hjem til New York.

Når udstillingen i slutningen af oktober pilles ned, tager ISOVER isoleringsmaterialerne retur og genanvender dem i nye materialer.

Kom selv og hør - og oplev - den fantastiske udstilling. Se mere på http://www.aros.dk/besoeg-aros/udstillin...


Billede: Paris i Kina
I Justs særudstilling på ARoS vil man kunne opleve danmarkspremieren på Venedig projektet Intercourses. Handlingen udspiller sig i en forstad til den kinesiske by Hangzhou, der er en arkitektonisk kopi i størrelsesordenen 1:1 af den franske hovedstad, Paris. I et poetisk filmisk sprog iscenesætter Just her tematikker om kulturelle tilhørsforhold, globalisering og den supermoderne by.

Yderligere information:
Rikke Lildholdt, Marketingchef, Saint-Gobain ISOVER
Tlf.nr.: 72 17 17 15
E-mail: rikke.lildholdt@saint-gobain.com

Saint-Gobain Denmark A/S, Isover
Østermarksvej 4
6580 Vamdrup
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK59983016

Send til en kollega

0.048