23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pris til trivsel

For tre år siden søgte Im. Stilholt A/S Forebyggelsesfonden om støtte til at gøre noget aktivt for at støtte sundheden for virksomhedens mange mænd.

Tillidsmand Tom Myrrhøj Nielsen og direktør Henrik Bruun Nielsen havde nemlig også hørt de mange bekymrede røster om, at det ikke står så godt til med danske mænds helbred, og derfor besluttede de to i fællesskab, at der måtte gøres noget, så de 194 medarbejdere – der er overvejende mænd – kunne få styrket deres sundhed.

I denne uge bliver Men's Health Week afholdt og Forum for Mænds Sundhed og Selskab for Mænds Sundhed har besluttet at årets Men's Health Week pris går til projekt TRIVSEL PÅ 8 CYLINDRE på Stiholts autoværksteder.

Virksomheden får overrakt prisen i dag onsdag den 4. juni.

I begrundelsen lyder det blandt andet:
”Vi synes at det arbejde for sundhed på arbejdspladsen, som er udført her, er et vigtigt eksempel på de nye veje man er nødt til at gå for at bedre mænds sundhed. Og så synes vi, det er så vigtigt, at arbejdsgivere og medarbejdere arbejder sammen om det. Derfor vil vi give prisen i fællesskab til tillidsmand Tom Myrrhøj Nielsen og direktør Henrik Bruun Nielsen på Stiholt A/S”

Læs mere på DR

Stiholt A/S
Trafikcenter Sæby Syd 6-7
9300 Sæby
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27619312

Kontaktperson

SLF
Søren Lyngsø Færch
Controller
+45 60294442 slf@stiholt.dk

Send til en kollega

0.062