23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Et smugkig ind i husets kerne

Byggefirmaet eurodan-huse tilbyder som noget nyt kunderne et kig ind i materialer og bygningskonstruktion på deres huse. Et indblik i hulmursisoleringen og i tagkonstruktionen, skal give kunderne et bedre beslutningsgrundlag, når de vælger hus.

Står du over for et nyt husbyggeri, står du samtidig med et væld af beslutninger om byggematerialer, design og planløsning. eurodan-huse har gjort det lettere for dig, der skal bygge nyt. Byggefirmaet tilbyder, at kunderne kan komme og se de elementer og materialer, et hus består af. I Roskilde, Aarhus og Rødekro har firmaet opstillet showrooms, der viser konstruktionen og giver kunderne en bedre indsigt i typehusenes byggematerialer.

- Kunderne kan komme ind i et kæmpestort rum og se de elementer, et hus består af. De har for eksempel mulighed for at se hulmursisoleringen eller isoleringen i tagkonstruktionen. Det er som et lille minihus med alle de detaljer, der er i et rigtigt hus, forklarer Thomas Dahl, administrerende direktør i eurodan-huse.

Anerkendte materialer
ROCKWOOL har i mange år samarbejdet med det familieejede firma, der siden grundlæggelsen i 1978 har bygget over 9.000 familiehuse. Med de nye showrooms er eurodan-huse glade for at kunne vise kunderne de materialer, der normalt ikke er synlige i et færdigtbygget hus. Sådan som det er gældende med den isolering, som eurodan-huse får leveret af ROCKWOOL A/S.

- ROCKWOOL er et anerkendt brand, og vi har samarbejdet i mange år. Det er også derfor vi skilter med vores samarbejdspartnere i vores showrooms - fordi vi går ind for den bedste kvalitet og den bedste løsning for vores kunder, siger Thomas Dahl.

Alle eurodan-huse er topisolerede og sikrer et lavt energiforbrug og et godt indeklima. Med de nye showrooms får kunderne en udførlig og professionel rådgivning, der i sidste ende handler om, at kunden får bygget det helt rigtige drømmehus til den helt rigtige pris.

På eurodan-huse hjemmeside kan du læse meget mere om de forskellige typehuse. Du er altid velkommen til at møde op i et showroom i Roskilde, Aarhus eller Rødekro. Skal du være helt sikker på at få den rigtige rådgivning, bør du booke en tid her.

ROCKWOOL Danmark A/S
Hovedgaden 501
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42391719

Send til en kollega

0.047