23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CBI Danmark A/S vinder stor isoleringsopgave i Ballerup

20.000 m2 lofter skal efterisoleres med ISOCELL papirisolering fra CBI Danmark A/S, når Boligforeningen AAB’s tagrenovering af 19 boligblokke i Ballerup igangsættes.

CBI Danmark A/S er stolte over at skulle levere ISOCELL papirisolering i forbindelse med AAB’s tagrenovering og efterfølgende efterisolering af tagrummene på 19 boligblokke i Ballerup.
”Især med øje for AAB’s filosofi om at ville tilbyde det bedst mulige hjem og miljø til deres beboere,” udtaler direktør Per Kragelund Thomsen, CBI Danmark A/S. Isocell papirisolering har nemlig, ud over en rigtig god isoleringsevne, også en grøn profil skabt på grundlag af gårsdagens aviser. Et ægte genbrugsprodukt, der vinder voldsomt ind på markedet i disse genbrugstider. Og samtidigt et isoleringsprodukt, der skåner miljøet for Co2.

Kuben Management A/S varetager bygherre- og arkitektrådgivningen på opgaven. En virksomhed, hvor miljømæssig ansvarlighed og innovativ forbedring er vigtige hovedværdier. Værdier, som CBI Danmark føler stor erkendelse ved at blive sat i forbindelse med.

B. Nyegaard Sørensen A/S er hovedentreprenør på projektet, og med deres over 25 års erfaring indenfor boligbyggeri og -renovering, er CBI Danmark A/S sikre på, at projektet vil blive styret med professionalisme og kvalitet.
Selve udførelsen af isoleringen er lagt i hænderne på en af CBI Danmarks dygtige certificerede isolatører fra det landsdækkende netværk.

For yderligere information kontakt venligst Per K Thomsen på tlf. 97 12 65 00

Nviro A/S
Bredgade 52
7480 Vildbjerg
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30712846

Kontaktperson

CA
Christina Andreasen
+45 97126500 ca@nviro.dk

Send til en kollega

0.031