23948sdkhjf
Del siden
Annonce

VELFAC støtter FSC Ugen 2014

FSC Ugen 2014 sætter ekstra fokus på bæredygtige skove. Det støtter VELFAC for at understrege vigtigheden af bæredygtighed og social ansvarlighed.

Hos VELFAC er bæredygtighed og social ansvarlighed elementære værdier. Det stiller store krav til både produkter og leverandører for at kunne levere vinduer i højeste kvalitet.

Det kræver meget træ at producere døre og vinduer. Hvert år anvender VELFAC ca. 1.775.000 meter træ i produktionen. Det svarer til næsten 5 lastbiler udelukkende fyldt med træ hver uge. Det er derfor vigtigt, at det træ, der indgår i produkterne er FSC-godkendt, så naturen og forholdene i de skove, som træet kommer fra sikres.

FSC Ugen sætter fokus på bæredygtige skove og FSC-godkendte produkter. I en pressemeddelelse fra FSC Danmark lyder det fra kommunikationsansvarlig Ida Rehnström:

”Det er rigtig positivt, at mange forbrugere genkender FSC-mærket. I takt med den høje kendskabsgrad skal vi så også sørge for at gøre det så let som muligt for forbrugerne at finde produkterne på hylderne. Vi håber samtidig også, at FSC Ugen kan være med til, at endnu flere får øjnene op for mulighederne for at købe FSC-mærkede produkter," hvorefter hun fortsætter:

”FSC Ugen er også en anledning for, at virksomheder og organisationer kan fejre sig selv og den indsats, de hver især gør for FSC og dermed verdens skovområder.”

Spor træet fra skoven til forbrugeren
Bag FSC-certificerede produkter ligger et system, der kontrollerer træets oprindelse. Dette system sikrer, at træ fra FSC-certificeret træ kan spores hele vejen fra skoven og frem til forbrugeren.

Når du vælger vinduer med FSC-certificering, er du med til at sikre naturen og de sociale forhold i de skove, som træet kommer fra. Med FSC-certificeringen lever VELFAC op til de højeste sociale og økonomiske standarder for køb og anvendelse af træprodukter.

Læs mere på VELFAC.dk eller besøg FSC-ugens hjemmeside og læs mere om, hvad der sker i løbet af ugen.

VELFAC
Bygholm Søpark 23
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21147583

Send til en kollega

0.047