23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Konference om Produktion i Danmark

Hør bl.a. MADE – Fraunhofer – Dinex A/S – Fiat Italy – LEGO A/S – Danfysik A/S – Haldor Topsøe A/S dele deres viden og erfaringer om strategi, teknologi og innovation, der styrker konkurrenceevnen i produktionen.

Den 3. april 2014, byder Teknologisk Institut velkommen til en dag fuld af inspiration og ny viden, hvor du kan få "hands on" produktionsteknologi, der åbner for nye produkter og højere produktivitet.

Teknologisk Institut åbner dørene for en udbytterig dag, hvor talere og cases fra ind- og udland sætter fokus på produktionteknologiske muligheder og strategier, der styrker produk­tionen og Danmark som produktionsland.

Mød også Danmarks nye uddannelses- og forskningsminister Sofie Carsten Nielsen.

Få også en forsmag på, hvad The Internet of Things, også kaldet industriens 4. revolution, kommer til at betyde for produktionen, og kom ud i skyen med ”Cloud manufacturing and cloud-based services”.

Markedsplads og laboratoriebesøg
Det skal ikke være teknologien, der sætter grænser. Markedspladsen er delt op i følgende tre områder, hvor du kommer helt tæt på den nye teknologi:

-Agile Manufacturing
-Enabling Technologies
-Teknologisk Ressource Optimering

Desuden inviteres du med på laboratoriebesøg på nogle af Danmarks mest avance­rede laboratorier – læs mere om mulighederne her: Markedsplads og laboratoriebesøg.

Konference og markedsplads medfinansieres af Rådet for Teknologi og Innovation som et led i indsatsen for at styrke dansk produktion

Prisen for at deltage er kr. 500 ekskl. moms.
Se hele programmet og tilmeld dig her

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Faglig leder
+45 72 20 21 49 chla@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.078