23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Afskaf byggesagsgebyret i alle kommuner

Odense følger tiltaget i Fredensborg kommune og afskaffer byggesagsgebyret. Et tiltag der skal være med til at skabe vækst og beskæftigelse i kommunen. Det må meget gerne blive en tendens, som landets øvrige kommuner hopper med på.

Odense Byråd indgik i går et budgetforlig, som bl.a. indeholder en afskaffelse af byggesagsgebyret. Tiltaget og det øvrige budgetforlig er aftalt med henblik på at skabe og fastholde aktivitet i Odense kommune.

- Jeg synes det er et rigtig fornuftigt træk, at Odense kommune afskaffer byggesagsgebyret. Det vil uden tvivl løfte incitamentet hos både private og erhvervsdrivende som går med tankerne om at bygge på den ene eller anden måde. Det private erhvervsliv har behov for sådanne tiltag, der skaber bedre rammer for det at drive forretning, fortæller adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre.

Fredensborg kommune fremlagde samme tiltag tilbage i begyndelsen af september.

- Tiltaget er forhåbentlig en tendens vi kommer til at se i de øvrige kommuner landet over. Faktisk mener jeg, at alle kommuner bør hoppe med på vognen for derigennem at skabe nogle rammer, der øger aktiviteten og beskæftigelsen i lokalområderne, afslutter adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre.

Yderligere information:
Adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre, tlf. 45 80 78 77, pt@danskebyggecentre.dk

Danske Byggecentre
Egebækvej 98
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84870714

Kontaktperson

Send til en kollega

0.094