23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ALUX udstiller på SecurityUser Expo i København

FREMTIDENS BOLIGSIKRING - ALUX viser sidste nye produkter til sikring af private boliger og kontorer under denne overskrift.

SafeRoller og SafeRoller Combi er fremtiden produkter når vi taler om sikring af boliger og kontorer mod indbrud. Langt de fleste indbrud sker gennem de svage bygningsdele - døre og vinduer. Her hjælper alarmer, videoovervågning og lignende ikke, Hvis man vil beskytte sig mod indbrud, må man nødvendigvis enten montere sikkerhedsglas eller sætte noget foran vinduer eller døre. Netop hertil har vi udviklet SafeRoller. Det er et enkelt og elegant produkt som let kan rulles op og ned når man har brug for det. Hvis ruden knuses eller døren brækkes op, så stopper tyven her, da der ikke er yderligere adgang til bygningen.
SafeRoller er nu videreudviklet til SafeRoller Combi. Her er der seperate rullegardiner, screens eller mørklægning som supplement til SafeRoller. Ved denne løsning har man mange funktioner. Tyverisikring, solafskærmning, mørklægning, forbedret indeklima, insektnet og meget mere. Desuden leveres gardiner i mange flotte designs og farver og man har derved mulighed for at designe og sætte sig personlige præg på bolig eller kontor.
Betjening med motor og fjernbetjening I phone elller Ipad. Kan ogsø leveres med manuel betjening. besøg os på messen eller se mere på www.alux,dk

Alux A/S
Holmbladsvej 4-6
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15693576

Kontaktperson

Bill Torben Jensen
Direktør
+45 87207325 btj@alux.dk

Send til en kollega

0.058