23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BS FALSEN 2009 i Vestdansk Center for Rygmarvsskade

I samarbejde med Jens Jensen i Holstebro bliver BS FALSEN leveret og monteret i VCR i Viborg

Montagen er i fuld gang på Søndersøparken i Viborg.
Til hele byggeriet skal der leveres og monteres over 700 løbende meter pladefalse type BS FALSEN 2009.
Byggeriet er, for vores del, opdelt i 2 etaper hvor vi påbegyndte montagen i uge 32, og forventet afsluttet i uge 35. Under hele forløbet er der ført et tæt samarbejde med tømrer og murer på pladsen.
Vi takker Jens Jensen for et godt samarbejde!

Jens Jensen er en stabil partner inden for murer-, entreprenør- og tømrerfagene i det midt- og vestjyske område. Med mere end 125 års erfaring udfører de opgaver i både fag-, hoved- og totalentrepriser

Om byggeriet
Regionshospitalet Viborg er udpeget som fremtidigt behandlingssted for patienter med rygmarvsdskade fra hele Jylland og Fyn. Med bevillingen på 100 mio. kr. vil et nyt center stå klar for patienterne i foråret 2014.
I dag rummer centret 26 sengestuepladser og 4 hotelsenge (5 enestuer og 11 dobbeltstuer). Efter modernisering og ombygning vil der være 35 sengepladser, alle enestuer med eget bad og toilet. Hertil kommer nyt varmtvandsbassin, moderniserede træningsfaciliteter samt faciliteter til højspecialiseret forskningsenhed. kilde(building-supply.dk/)

fra building supply
Fakta om Vestdansk Center for Rygmarvsskade
Moderniseringen og ombygningen af Vestdansk Center for Rygmarvsskade, VCR, er en ud af flere byggefaser til modernisering og udbygning af Regionshospitalet Viborg for i alt 1,15 mia. kroner, som Region Midtjylland og regeringens kvalitetsfond finansierer.

I dag rummer centret 26 sengestuepladser og 4 hotelsenge (5 enestuer og 11 dobbeltstuer). Efter modernisering og ombygning vil der være 35 sengepladser, alle enestuer med eget bad og toilet. Hertil kommer nyt varmtvandsbassin, moderniserede træningsfaciliteter samt faciliteter til højspecialiseret forskningsenhed.

- Areal: 6.600 m2
- Pris: 103,8 mio. kroner
- Byggestart ultimo 2012, forventes afsluttet april 2014
- Arkitekt: Arkitema
- Landskab: Arkitema
- Ingeniør: Moe & Brødsgaard
- Bygherre: Hospitalsenhed Midt, Regionshospitalet Viborg


BS FALSE - MONTAGE
Lars Mølgård
+45 - 26 37 16 08
www.bsfalsemontage.dk

BS FALSEN
Malskærvej 3 Ørting
8300 Odder
Odder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38602349

Send til en kollega

0.047