23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DLH går nordisk

I DLH har man igennem det sidste års tid arbejdet på at samle organisationen til en nordisk enhed for at opnå den højeste grad af synergi og effektivitet. I den forbindelse er ansvarsområderne tilsvarende opdelt.

På salgssiden har man som ansvarlig for forhandlersalget i norden ansat Fredrik Magnusson (46) som Nordisk Retail Director. Fredrik Magunsson kommer fra Inwido i Sverige hvor han var adm. Direktør for Outline Vinduer.

Tidligere har Fredrik Magnusson arbejdet som distriktschef og adm. Direktør hos Finja Prefab i Sverige. Han har således mere end 20 års erfaring med salg af byggematerialer fra producentledet (Outline, Finja & Jacon Cellplast), distributionsledet (Fellessons Byggnadsvaror) og fra entreprenørledet (Skanska).

Som ansvarlig for industrisalget i Norden har man udnævnt Ole Juul Kirkeby til Nordisk Industry Director.

Ole Juul Kirkeby kommer fra en stilling i DLH som markedschef/Danmark, hvor han gennem de seneste 3 år har stået for samkøringen af DLH´s aktiviteter i Danmark.

Forud for ansættelsen hos DLH har Ole Juul Kirkeby arbejdet som projekt- salgschef hos Jeld-Wen og senest som europæisk salgsdirektør hos Balboa Water Group.

DLH FRITZØE
Orionvej 5
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40921672

Send til en kollega

0.063