23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye Kubota minigravere til JM Trykluft udlejning

En stribe af de gode.

Igennem længere tid har JM Trykluft søgt efter nye minigravere i 2 ton klassen. Valget faldt på Kubota minigraver type KX19-4. Det er den minigraver på markedet i sin klasse, der har den mest rummelige kabine, og er nem at komme ud og ind af takket være sin brede dør.
I det hele taget er der kælet godt for føreren, bla. er maskinerne udstyret med proportional hydraulik i joysticket til betjening af tiltskovlen .
Samtidig er adgang til olieskift og smøresteder let tilgængelige, hvilket gør en Kubota let at servicere. En vigtig detalje i udlejningsbranchen, da maskinerne ofte tjekkes for at opretholde en optimal standard.
JM Trykluft har netop skiftet sine brugte 1.6 ton maskiner ud til nye Kubota minigraver type KX019-4. JM Trykluft investerede i 2012 i nogle af de større modeller fra Kubota, og erfaringen og tilbagemeldinger fra kunderne har været meget positive, så valget af Kubota KX019-4 var ikke svært.
”Det handler om at gøre vores kunder tilfredse”, og hvis det viser sig at de bliver ved med at tage godt imod Kubota’erne, er der ifølge Direktør Christian Samuelsen fra JM Trykluft en god chance for at flere modeller fremover også bliver udskiftet til Kubota minigravere.

V Løwener A/S ser generelt en stigende efterspørgsel fra udlejningsbranchen på Kubota minigravere. Ikke så underligt da den bedste forretning opnås med driftssikre og let kørte maskiner. Og som verdens største producent af minigravere, ved Kubota nok hvad der kræves.

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387

Kontaktperson

JKL
Jesper K. Larsen
Marketingansvarlig
+45 43200424 jkl@loewener.dk

Send til en kollega

0.047