23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CBI Danmark A/S sikrer fremtiden

Flere års betydelig vækst fører nu til, at CBI Danmark A/S realiserer en langsigtet strategisk plan om etablering af egen produktion.

Produktion af papirisolering.
Per Kragelund Thomsen, direktør for CBI Danmark A/S fortæller, at de seneste års succesrige parløb med den Østrigsk baserede producent af papirbaseret isolering ISOCELL GmbH har medført, at parterne i fællesskab etablerer produktion af isoleringsmaterialerne på skandinavisk grund.

Et trekløver samarbejde, som også inkluderer ISOCELL´s svenske distributionspartner Skandinaviska Miljøbyggsystem AB, har etableret selskabet Scandinavian Cellulose Production SCP AB.

SCP´s produktionsfaciliteter etableres med en kapacitet på i omegnen af 20.000 ton i Tibro som ligger lidt øst for Falköping i Sverige, hvorfra det Skandinaviske marked fremover skal forsynes.

I tillæg til produktionsområdet etableres egne test- og uddannelsesfaciliteter.

Konkurrenceevnen styrkes.
Aktuelt er bygninger under indretning, produktionsanlæg er bestilt og implementeringen af disse varetages af kyndige erfarne folk fra Isocells organisation. Første leverancer fra det nye anlæg ventes derfor at finde sted i sensommeren 2013.

”Vi har dermed forstærket vores bånd til Isocell – hidtil har vi været eksklusiv partner/distributør for det danske marked – nu er et decideret kompagniskab etableret, og vi har indflydelse på og medbestemmelse om fremtidige strategiske retninger samt indsigt i og kontrol over en større del at værdikæden,” siger Per Kragelund Thomsen.

Han fortsætter: ”CBI Danmark A/S har dermed nået en strategisk milepæl og har sikret forsyningssikkerhed til virksomhedens fortsatte vækst samt en vigtig styrkelse af selskabets - og vore kunders fremtidige konkurrenceevne.”

Nviro A/S
Bredgade 52
7480 Vildbjerg
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30712846

Kontaktperson

CA
Christina Andreasen
+45 97126500 ca@nviro.dk

Send til en kollega

0.079