23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ROCKWOOL REDAir FLEXSYSTEM gør facadeisolering simpelt

REDAir FLEXSYSTEM nedsætter kuldebroer og er nemt at arbejde med for arkitekter. Det har man blandt andet erfaret i Herlev, hvor der netop nu er gang i et stort byggeprojekt.

I øjeblikket bliver der opført hundredevis af almene boliger - fordelt på seks forskellige parceller - på den gamle glødelampegrund i Herlev. Parcel C består af 46 boliger, som er fordelt på 30 seniorvenlige ét-plans boliger og 16 store, familievenlige rækkehus-boliger.

REDair FLEXSYSTEM giver sikkerhed for arkitekten
Til facadeisoleringen er der valgt REDAir FLEXSYSTEM fra ROCKWOOL A/S, fordi det passer godt ind i arkitektens arbejde.

”Det er enormt let at tegne og projektere med. Systemet er simpelt opbygget med få komponenter, hvilket giver en stor sikkerhed i vores tegnings- og beskrivelsesmateriale.
Samtidigt er det et materiale, som nedsætter kuldebroer væsentligt, hvilket giver plads til en øget kreativitet. Vores muligheder for at udfolde os kreativt, bliver helt klart styrket, når vi bruger REDAir FLEXSYSTEM,” siger partner i KANT Arkitekter, Uffe Bay-Smidt.

REDAir FLEXSYSTEM er unikt, fordi det er "selvbærende". Det skal således ikke forankres eller kombineres med beslag, fordi vægten fra beklædningen optages af uldens trykstyrke og skruernes indfæstning i væggen.

Passer til bygninger på op til 30 meter
REDAir FLEXSYSTEM kan kombineres med forskellige typer af facadebeklædning, fordi systemet kan bære op til 50 kilo per kvadratmeter. Det gør det muligt blandt andet at anvende aluminium, træ, skifer, glas og Rockpanel fra ROCKWOOL A/S.

REDAir FLEXSYSTEM kan anvendes til både nybyggeri og til renovering, og samtidigt passer det til de fleste bygningstyper og bagvægge. REDAir FLEXSYSTEM udmærker sig ved, at det kan anvendes på bygninger op til 30 meters højde. Systemet giver den projekterende sikkerhed for at overholde Bygningsreglementets krav til lyd-, brand- og varmeisolering, og dermed er der frihed til at koncentrere sig om de kreative elementer.

ROCKWOOL Danmark A/S
Hovedgaden 501
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42391719

Send til en kollega

0.047