23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Svind i byggebranchen skal bekæmpes

Dansk Kildemærknings Forum (DKF) er etableret af medlemmer hos Trælasthandlerunionen – TUN. Målet er at bekæmpe svind vha. Akustisk Magnetisk varesikringsteknologi.

For at sikre en ensartethed i branchen, specielt til gavn for leverandører, har man fra forhandlernes side valgt at indføre en fælles standard.

Svind er desværre en del af det at drive forretning. I USA har store byggemarkedskæder som ”The Home Depot” stor succes med Sensormatic Akustisk Magnetisk (AM) varesikringsteknologi. I mere end 90 % af deres højrisikoprodukter er der monteret alarmlabels, når varen modtages fra leverandørerne. Der er tale omkring 350 leverandører, som sikrer ca. 8.000 varenumre til byggemarkederne i USA. De fleste produkter er mærket i emballagen, men for alt el-værktøj sker mærkningen indeni selve produktet.

- Dansk Kildemærknings Forum består af flere af TUNs medlemmer samt andre forhandlere/grossister indenfor byggebranchen. Ensretningen af varesikringsteknologien giver en lang række synergieffekter. Herunder at leverandørerne ikke bliver mødt med forskellige krav, fra forskellige forhandlere, om kildesikring af deres produkter, fortæller adm. direktør Palle Thomsen, Trælasthandlerunionen – TUN.

Kildemærkning med Akustisk Magnetisk (AM) varesikringsteknologi fungerer ved, at produkterne får påsat en alarmlabel i produktionen eller ved pakningen. Dette øger sikkerheden for, at kildemærkningen virker optimalt. Ude i forretningerne opsættes der AM varesikringsantenner, som opfanger aktive alarmer og derved hjælper til med at mindske svind.

- DKF er i dialog med mange leverandører, som er interesseret i at kildemærke deres produkter. Så udover de leverandører, der allerede i dag mærker deres produkter, vil branchen opleve et stigende antal produkter, som inden længe bliver tyverisikret, fortsætter adm. direktør Palle Thomsen, Trælasthandlerunionen – TUN.

Igennem DKF har alle leverandører mulighed for at få certificeret op til 15 produkter uden beregning og samtidig få adgang til en fordelagtig pris på alarmlabels igennem den samhandelsaftale, der er lavet i mellem Dansk Kildemærknings Forum og Infratek Sikkerhed Danmark A/S. Derudover vil Dansk Kildemærknings Forum løbende markedsføre alle certificerede leverandører overfor forhandlere og grossister.

- DKF er i dialog med norske og svenske interessenter for at gøre dette koncept til et skandinavisk foretagende, hvilket vil øge synergien for alle aktører, afslutter adm. direktør Palle Thomsen, Trælasthandlerunionen – TUN.

Tilmeld dig Dansk Kildemærknings Forum og læs meget mere her.

Danske Byggecentre
Egebækvej 98
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84870714

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031