23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den perfekte sliber til det skiftende behov..

SCM har senest udviklet modellen Sandya 9 S EVO, der forener et meget bredt anvendelsesområde indenfor både kalibrering og kvalitets-slibning med et meget gunstigt investeringsniveau.

Mange underleverandører og mindre virksomheder stiller store krav til hurtig omstilling og høj slibekvalitet. Et kompromis bliver ofte en ufleksibel slibeløsning eller manuel slibeproces med høje lønomkostninger til følge.

SCM Sandya 9S Evo imødekommer disse krav på fornem vis. Maskinen er lavet i 1350 mm bredde og udstyret med 2 båndslibeaggregater, med slibebånd i 2620 mm længde, hvilket sikrer lang standtid på båndende og bedre slibekvalitet.

Samtidigt er den nye model udstyret med en helt ny elastisk slibesko med navnet "MESAR". Denne giver høj præcision i slibningen og egner sig til materialer som massivtræ, MDF, spånplader, finerede plader m.v.

Den elektroniske indstilling af højden og aggregaterne samt den indbyggede nem betjente styring, sikrer at første plade lynhurtigt er gennem maskinen - og tilmed i en høj kvalitet.

En nem og alsidig kvalitetsmaskine, der netop nu kan erhverves til en stærk introduktionspris.

Se mere i vedhæftede katalog - og ring til LINDLARSEN på tlf. 9626 9626 og få mere at vide.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734

Kontaktperson

Send til en kollega

0.079