23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kvinder tager magten i badeværelset.

Kvinden tager rollen som hjemmets indkøbschef. Hun bestemmer hvilket tapet, der skal være på væggene, hvilke lysestager der passer i stuen og nu også hvilket afløb, der skal være på badeværelset.

De fleste mænd kan nikke genkendende til, at kvinden styrer indretningen af hjemmet. Men i de senere år er kvindens territorium vokset, og kvinder har nu det sidste ord i langt de fleste købsbeslutninger – også dem, som plejede at være forbeholdt mænd. Den udvikling kan mændene bl.a. takke den danske VVS-producent unidrain® for.

Kvinder vælger designløsning
Detaljeorienterede kvinder har taget magten, når der skal vælges afløb til hjemmet – og det er der en ganske særlig grund til. Danske unidrain® har nemlig revolutioneret VVS-branchen med et elegant linjeafløb, der giver mulighed for at få prisbelønnet design ind på badeværelset – og det vinder indpas hos kvinderne. Den mulighed kunne Nicola Riis, boligredaktør på ALT for damerne, ikke stå for.

– Jeg er simpelthen så vild med unidrain®s elegante og klassiske design. Da jeg så deres løsning, var jeg ikke i tvivl om, at det måtte vi bare have derhjemme. Afløbet tilfører noget ekstra lækkert til badeværelset, og det er da heller ikke sjældent, at mine gæster bemærker vores smarte løsning – og selv vil have unidrain® i deres badeværelse, fortæller Nicola Riis.

Og Nicola Riis er ikke alene. Siden unidrain® kom på markedet i 2003, har de opnået imponerende salgstal med mere end 500.000 solgte afløb verden over. Det vidner om, at den lækre designløsning også har vundet kvindernes hjerter.

Mændene garanteres kvalitet
Thomas Hjort, arkitekt hos m3 arkitekter og tidligere produktchef for Bolius, medgiver, at det er kvinderne som styrer langt de fleste købsbeslutninger.

– Kvinden har ofte det afgørende ord i hjemmet. Hun er detaljeorienteret og har en sanselig tilgang til tingene, som skal være praktiske, harmoniske og æstetiske. Manden er til gengæld ofte mere overordnet og helhedsorienteret, men vil frem for alt bare gerne have, at tingene fungere. Der er nemlig ham, som skal bøvle med det, når fx fjernsynet går i stykker, eller bilen punkterer, fortæller Thomas Hjort.

Og kvinder med sans for detaljen kan uden at blinke garantere deres mænd et solidt produkt. For når det kommer til kvalitet og driftsikkerhed, kan det vægmonterede linjeafløb nemlig også være med. Ud over de æstetiske kvaliteter, sætter unidrain® nemlig også nye standarder for afløbets kvalitet og funktionalitet.

Afløbets kombination af funktionalitet og smukke detaljer er ikke bare populært blandt kvinder. unidrain® har også opnået stor anerkendelse blandt fagmænd verden over og er tilmed blevet belønnet med flere prestigefyldte designpriser.

Unidrain A/S
Ejby Industrivej 40
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26529255

Send til en kollega

0.062