23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Overvågning - Risiko for Kondensation

I mange bygningsinstallationer er det nødvendigt at overvåge og forhindre kondensering, f.eks. på kølelofter, varme- og ventilationsanlæg, aircondition anlæg samt i el- og styreskabe.

E+E Elektronik GmbH, som i Danmark repræsenteres af Hans Buch A/S, har lanceret en kondensationsmonitor, EE46, som er designet specielt til overvågning af kritiske overflader i HVAC installationer. Med en unik temperaturkobling mellem monitoren og overfladen, kan EE46 også anvendes til dugpunktmåling på anlæg, der ligger på kanten til kondensering. EE46 anvender E+E's egne præcisionssensorer, som er et resultat af avanceret sensorteknologi og de nyeste produktionsprocesser.

EE46 afgiver en alarm via potentialfri kontakter på det indbyggede alarmrelæ, hvis overfladefugtigheden når 90% RH. Relæudgangen kan således anvendes til at aktivere styringsfunktioner som f.eks. at reducere koldtvandsflowet i en kølebaffel, reducere kølekapacitet eller starte et varmeanlæg. Alarmrelæets stilling vises på en lysdiode.

Monitorens kompakte design med to monteringsmuligheder og fjederterminaler gør det nemt at installere enheden. Sensorelement og elektronik er forsynet med et specielt beskyttelseslag for at beskytte EE46 mod støv, snavs og korrosive stoffer.

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412

Send til en kollega

0.062