23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kap-/geringssav med nye detaljer

Smigudlægning til begge sider, justerbar hastighed og ergonomisk korrekt placeret håndtag gør sammen med præcision og sikkerhed denne nyhed fra Würth til et alsidigt og uundværligt værktøj

Præcisionsarbejde med variabel hastighed.
Saven tilbyder et bredt spektrum af variationsmuligheder, der letter arbejdssituationen på flere områder. Hastigheden, der let varieres på håndtaget, gør saven velegnet til mange typer af materialer, og lasersigtet sikrer et præcist snit hver gang. Muligheden for at lave smigudlægning til både højre og venstre i trinløs regulering er en særdeles anvendelig funktion, der sikrer et pænt snit på f.eks. malede gerigter. Saven er med kviklås hurtig og let at indstille i geringsvinkler både i faste intervaller og trinløs regulering.

Design sikrer stabilitet
I kraft af det midterstillede håndtag er saven ideel for både højre- og venstrehåndede, og derved øges sikkerheden og præcisionen i arbejdet, selv når savklingen trækkes ud over emnet. Som noget helt nyt er denne sav udstyret med udtræksanslag, der sikrer en mere stabil anlægsflade under arbejdet. Som sædvanlig er der ikke gået på kompromis, hverken i sikkerhed, design, kvalitet eller anvendelsesmuligheder.

Kap-/geringssav WXP 305, 3 års garanti, 2000-4000 omdrejninger pr. minut, maks. skærekapacitet: 102 x 310 mm.

Yderligere information
Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Würths produktansvarlige, Kenneth Nielsen, på tlf. 79 32 32 25.


Würth Danmark A/S forhandler markedets bredeste sortiment af befæstelsesmaterialer, værktøj, kemiprodukter, lagersystemer, personlige værnemidler og andet sikkerhedsudstyr til erhvervskunder i auto-, el-, vvs-, metal- og træ/bygbranchen samt det offentlige. Virksomheden har hovedkontor og centrallager i Kolding og beskæftiger godt 500 medarbejdere. I 2011 var omsætningen på kr. 688 mio.Würth Danmark A/S er en del af Würth-gruppen, som er repræsenteret i 84 lande. På verdensplan beskæftiger Würth-gruppen mere end 66.000 medarbejdere.

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113

Kontaktperson

AJ
Anni Johannessen
Content Manager
+45 7932323306 anni.johannessen@wuerth.dk

Send til en kollega

0.047